21.05.23 Bjergløb & Assens Maraton

OBS! Bjergløb Maraton som er arrangeret af Uffe Bjerg til denne dato og tid – se løbet pĂĽ RunAgain, er flyttet til Assens og BrickRun stĂĽr for ruten.

Resultater og Diplom finder du her

Dato: søndag 21. maj 2023

Distance: Maraton + Halvmaraton.

Start: Kl. 09.00 (kort gennemgang 5 min. før)

Ruten: Ruten er opmålt til 7,03 km og skal løbes 6 gange for Maraton distancen og 3 gange for halv Maraton. Du kan se ruten på Strava 😉

Mødested: BügøvÌnget 2, 5610 Assens

Depot: Det er et basic løb, sĂĽ du skal selv have forplejning med. Og dog, der vil vĂŚre vand, Coca Cola, slik og bananer – sĂĽ kan du nøjes med det😉

Regler for cannonball løb : Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regler. Der skal vÌre minimum tre løbere, der stiller til start og gennemfører maratonløbet. Løbet aflyses dagen inden kl. 18.00, hvis der ikke er mindst tre maratonløbere til start. Du er selv ansvarlig for at fü mült sin sluttid. Tiden noteres pü deltagerlisten ved depotet. Uret mü ikke stoppes under løbet og urets autopause funktion skal vÌre slüet fra.

Ved tilmelding accepteres, at løbet foregür pü eget ansvar.

Der mĂĽ ikke smides affald i naturen. Brug gene skraldespanden ved depotet eller smid affaldet i de affaldsspande som findes rundt pĂĽ ruten. FĂŚrdselsregler skal overholdes og der tages hensyn til andre.

OmklÌdning: Der er mulighed for at lüne toilet før og efter løbet. Der er 5 offentlige toiletter pü ruten.

Parkering: Der kan parkeres pĂĽ grĂŚsarealet rundt om huset, med snuden ind mod adressen.. Er der ikk mere plads, sĂĽ husk at overholde de lokale parkeringsregler.

Medalje: Bjergløb sørger for medalje

Pris: kr. 70,- uanset distance.

Tilmelding & Betaling : MobilePay box 3863ZA (Box navn – Bjergløbl) og anfør dato og distance.

Deltagere Maraton:

  1. Lone Friis –
  2. Flemming S. Schmidt –
  3. Jens Mogensen –
  4. Mette Kalum –
  5. Ulrik Pihl –
  6. Skal dit navn stå her 😍

Deltagere Halvmaraton:

  1. Uffe Bjerg –
  2. Christina Schiøtte –
  3. Skal du være den næste 😃