43. Troels Nielsen – 4:22:35diplom
  44. Ulla Due Lange – 3:47:00
  45. Vibeke Norvin – 4:14:53
  46. Yannick de Haan – 3:39:59

Tænker du🤔 er det her det Vejle Ådal vi kender… Nej det er det ikke. Dette løb er kun for Marathon distancen og på ingen måde relateret til det andet løb, som ikke har Marathon distancen. Vi løber dog i samme skønne område😍

Distance: Maraton.

Start: Lørdag kl. 09.00 (kort gennemgang 5 min. før)

Ruten: Ruten er opmålt til 14,1 km og skal løbes 3 gange for Maraton distancen.
Der er et GPX løb. Hvis du ønsker vil du kunne få tilsendt en GPX fil, downloade GPX filen herunder eller følges med nogen som kender ruten på første omgang – så de første 14,1 km bliver lidt social😍
Ruten er meget varieret – 2 km single, grus 3-4 km og resten asfalt. Trail sko er ikke nødvendig.

Det er en ZIP fil du downloader – GPX filen kommer frem når pakker ZIP filen ud. Virker ikke på Mobil.

Mødested: Skibetvej 139, 7100 Vejle – Overfor Haraldskær Gods

Depot: Det er depot ved start og der vil også være et mindre depot ved 6,8 km i et venteskur der ikke bruges mere. Der er også vand ved Jernalder boplads omkring 9,4 km.

Regler for cannonball løb : Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regler. Der skal være minimum tre løbere, der stiller til start og gennemfører maratonløbet. Løbet aflyses dagen inden kl. 18.00, hvis der ikke er mindst tre maratonløbere til start. Du er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. Tiden noteres på deltagerlisten ved depotet. Uret må ikke stoppes under løbet og urets autopause funktion skal være slået fra.

Ved tilmelding accepteres, at løbet foregår på eget ansvar.

Der må ikke smides affald i naturen. Brug gene skraldespanden ved depotet eller smid affaldet i de affaldsspande som findes rundt på ruten. Færdselsregler skal overholdes og der tages hensyn til andre.

Omklædning/ Toilet: Der er toilet ved start og efter 9,4 km ved Jernalder boplads.

Parkering: .

Medalje: Ja, en klodset udgave lavet af Lego® 😉

Pris: kr. 70,-. Beløbet refunderes hvis løbet aflyses, eller man afmelder senest 24 timer før løb start.

Deltagere: Der er et max antal deltagere på 50 løbere, da der ikke er kapacitet til flere ved start stedet.

Tilmelding: Du kan nøjes med at gøre det gennem betalingen – se næste punkt – eller via hej@brickrun.dk eller SMS +45 41831825.
Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene.

Betaling: MobilePay box 9290PB (Box navn – BrickRun Cannonball) og anfør dato og distance.