Jens Mogensen’s Marathon nr. 300

Har man ikke set manden før🤔 Jo da 🤩 Jens kommer vidt omkring og får lokket mange med til Cannonball løb – så kom og vær med til at fejre hans 3. stjerne og 300 Marathon løb😍

Resultat listen finder du nederst på denne side😃👇🏼

Dato: søndag d. 18. juni 2023

Distance: Marathon, Halvmarathon & Runder

Start: Kl. 8.00 for Marathon og Kl. 10.00 for Halvmarathon & Runder (Gennemgang 5 min. før)

Ruten: Ruten er opmålt til 10,6 km og skal løbes 4 gange for Marathon distancen og 2 gange for Halvmarathon.

Mødested: Nymarksgyden 18, 5474 Veflinge

Depot: Der er fuld depot i startområdet og halvvejs, ude på ruten, vil der være et vanddepot med postevand af den gode årgang..

After Run: Når du er kommet i mål er der velfortjent øl, vand og a’ libitum Smørrebrødsmand. Bemærk at menu muligvis ændres til smørrebrødsperson😁

Omklædning: Der er mulighed for at låne toilet i startområdet.

Parkering: Der kan parkeres omme bagved, hvor der er en del plads😉….. Er der ikk mere plads, så husk at overholde de lokale parkeringsregler.

Medalje: Ja – special medalje tii de første 75 tilmeldte 😉 so hurry and don’t worry 🤩 der er allerede 70 tilmeldte😱 så – don’t wait😁

Pris: kr. 70,- uanset distance. Beløbet refunderes hvis løbet aflyses, eller man afmelder senest 7 dage før løb start.

Tilmelding: Via hej@brickrun.dk eller SMS +45 41831825 til Flemming. Din tilmeldding er først gældende efter betaling. Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene.

Betaling: MobilePay box 0408XJ (Box navn – Jens Mogensen, Marathon nr 300) – Dette er direkte til Jens.

Regler for cannonball løb : Vi følger Klub 100 Marathon Danmarks regler. Du er selv ansvarlig for at få målt sin sluttid. Tiden noteres på deltagerlisten ved depotet. Uret må ikke stoppes under løbet og urets autopause funktion skal være slået fra.

Ved tilmelding accepteres, at løbet foregår på eget ansvar.

Der må ikke smides affald i naturen. Brug gene skraldespanden ved depotet eller smid affaldet i de affaldsspande som findes rundt på ruten. Færdselsregler skal overholdes og der tages hensyn til andre.